КАКВО НАУЧИХМЕ ЗА ТЕХНОЛОГИЯТА No-Till

  • 27/05/2016 15:31
  • |
  • 0 коментара
Конференция 13-14 май 2016 /кратък преглед на събитието/ На сцената излязоха No-Till технология, NOVAG TForce®, Shelbourne Reynolds и Агримат БГ, обединени от общата идея "КАК ДА НАКАРАМЕ ПОЧВАТА ДА РАБОТИ ЗА НАС".
1
След хубавите майски празници, където доволно се повеселихме, дойде време отново да се върнем към текущите трудови ангажименти. Нашата професионална осведоменост и това да бъдем в крак с тенденциите в земеделието по света, са част от пътя към успеха.
Поради големия интерес, породен от първата конференция „ДА ОТКЛЮЧИМ ТАЙНИТЕ ЗА ПОЧВАТА, ЗА ДА ОСТАВИМ ЗДРАВА ПОЧВА И ЗА ДЕЦАТА СИ!“, проведена с любезното сътрудничество на Байер България на 17 – 18 март 2016, сега организирахме втора, с още по-интересна и полезна информация, за да дадем отговор на възникналите въпроси.
Тема: "УСПЕШНИ И ФИНАНСОВО СТАБИЛНИ С ГРИЖА ЗА ПОЧВАТА"
Място: хотел INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites – курорт Златни пясъци
Тези, които бяха решили да станат "УСПЕШНИ И ФИНАНСОВО СТАБИЛНИ В ГРИЖА ЗА ПОЧВАТА", присъстваха на демонстрации и презентации, изнесени от Рик Бийбър - известен фермер от Южна Дакота - САЩ, Рамзи Фрика - мениджър на NOVAG и Александър Китев - човекът, който от 4 години прилага No-Till технология и пое нелеката задача да я популяризира в България.
Представителят на Shelbourne Reynolds бе възпрепятстван да дойде за датата на конференцията, но пристига у нас на 6-ти юни, за да присъства на жътва на пшеница. Тогава ще бъде и бойното кръщение на двата нови стрипер хедера Shelbourne CVS, които ще жънат в стопанствата на Иван Андреев и Пламен Генчев - и двамата от област Русе.                                                                                                                                   
За конференцията специално изготвихме 5 нови банера, посветени на No-Till технологията. Целта ни беше през цялото време нашите гости да виждат основните принципи на No-Till, а именно:
- живи корени, функциониращи в почвата възможно най-дълго време
- минимално почвено обезпокояване
- спазване на сеитбооборот
- почва, покрита с растителни остатъци
- засяване на миск от покривни култури /преди, по време и след основната култура/.
Александър Китев, основателят на Агримат БГ, приветства своите гости с добре дошли и ги увери, че е подготвил за тях много интересна информация - дори се опасяваше, че предвиденото в двата дни време няма да ни стигне.
Извън конферентната зала ни чакаше изненада - сеялка NOVAG TForce® и стрипер хедер Shelbourne CVS - специално докарани от София за техническата презентация.
Рамзи Фрика - мениджър на NOVAG с техническа презентация
Рамзи Фрика и Вергил Немчов - преводач от Findley
Нашите гости с интерес разглеждат сеялката NOVAG TForce® и коментират нейните единствени по рода си анкерно-дискови работни органи.
Александер Китев с техническа презентация
Анкерно-дисковият работен орган NOVAG е уникален с това, че съчетава в едно предимствата на анкерните и дисковите работни органи.
Екипът на Агримат БГ - усмихнати, успешни и финансово стабилни с грижа за почвата!
Александър Китев, Албена Тодорова, Рик Бийбър, Костадинка Ставрева и Веселина Райкова
Нашите скъпи гости

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност:


 бул. „Цариградско шосе“ 131, 1784 7-ми 11-ти километър, София

 agrimat.bg@gmail.com

+359 877 019 777

+359 878 011 234

© 2016 - 2021 Всички права запазени